Verzendbeleid

Wanneer je bestelling onder de €70 is delen we de verzendkosten, je betaalt dan voor een verzending binnen Nederland €5.

Wanneer je bestelling hoger is dan 70 euro is het gratis verzenden.

Pakketten worden door DHL bezorgd. Bestellingen worden maximaal na 5 werkdagen verstuurd, met uitzondering op gepersonaliseerde oesters, hier staat een tijd van 10 werkdagen voor. Wanneer het pakket op de post is gedaan is de bezorgdag 1 dag.

Zou je je bestelling al moeten hebben ontvangen maar is dit niet het geval? Stuur ons dan een mail via info@houseofpalma.nl.

Na je bestelling ontvang je een track and trace code zodat je het pakket kan traceren.

Neem contact op met ons op via info@houseofpalma.nl. Wanneer je order nog niet is verwerkt, kunnen we je bestelling nog annuleren.

Retourbeleid

Ben je niet tevreden over een product? Dan is het altijd mogelijk om te retourneren, met uitzondering op custom producten. Stuur een mail naar info@houseofpalma.nl en we zullen je een retourformulier opsturen.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen laten wij per e-mail weten wanneer het afgehandeld is. Zodra het is goedgekeurd wordt het bedrag terugbetaald op de oorspronkelijke betaalwijze. Houd er rekening mee dat het per bank- of creditcardmaatschappij verschilt in hoeveel dagen de terugbetaling geboekt wordt.

Een artikel retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

De retourkosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Zorg er altijd voor dat je verstuurd met track and trace code.

De producten die geretourneerd worden dienen in originele staat bij ons terug te keren, dus netjes en niet beschadigd. Ook moet er een retourformulier in de doos aanwezig zijn. 

Als je een product wil ruilen dien je het product te retourneren en het nieuwe gewenste product opnieuw te bestellen.